Rondemelding

Alle ronden zijn gespeeld.

Formule 1-team Caterham

Informatie

Caterham F1 Team is een Maleisisch Formule 1-team dat actief is sinds 2012. Eind 2011 werd besloten het Formule 1-team van Lotus om te dopen tot Caterham, dit nadat er problemen waren tussen Lotus en Tony Fernandes over het gebruik van de naam Lotus.

Het leek er op dat in 2012 het team, net als de voorgaande twee seizoenen onder de naam Lotus, weer met de coureurs Heikki Kovalainen en Jarno Trulli aan het start van het seizoen zouden verschijnen. Echter kwam op 17 februari 2012 het nieuws dat Trulli vervangen zal worden door Vitali Petrov, dit betekent dat er voor het eerst sinds 1970 geen Italiaan meer in de F1 rijdt. De Nederlander Giedo van der Garde is voor het seizoen 2012 aangesteld als de test- en reservecoureur voor het team.

In januari 2012 werd bevestigd dat het team in 2012 zal verhuizen naar het Leafield Technical Centre, het voormalige hoofdkwartier van de Formule 1-teams Arrows en Super Aguri F1.

Onderdelen van CaterhamTrue FOK.NL  |  algemene voorwaarden
DANK, LICENTIE EN AUTEURSRECHT: VORMGEVING EN INHOUD © FOK INTERNET SITES 1999-2023 - GRAFISCH ONTWERP DOOR DANNY - KOFFIE EN GEZELLIGHEID DOOR YVONNE, KOEKJES MET LIEFDE GEBAKKEN DOOR KNORRETJE, TOMELOZE INZET DOOR ITEEJER, ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE DOOR JAYDEN EN ALICIA, DEVELOPMENT OVERZIEN ALS EEN BAAS DOOR BREULS. DE BRONCODE VAN FOK! IS GEHEEL BELANGELOOS BESCHIKBAAR GESTELD AAN, EN ONTWIKKELD VOOR FOK! DOOR BREULS, ZOEM, THE_TERMINATOR, ROONAAN, JUICYHIL, LIGHT, FAUX., FYAH, KNUT, RICKMANS, STEPHAN SCHMIDT, AIDAN LISTER, TOM BUSKENS, DVZ, HMAIL, HIGHLANDER EN DANNY (VERGETEN JE TE VERMELDEN? LAAT HET WETEN!), WAARVOOR DANK! - FOK! MAAKT ONDER MEER GEBRUIK VAN JQUERY, JQUERYUI, JWPLAYER, YUI, FANCYBOX, JGROWL, PHP, MYSQL, DBSIGHT, ANP, NOVUM, ZOOM.IN, PROSHOTS, FILMTOTAAL, WEERONLINE, KNMI, GAMEWALLPAPERS.COM, WEBADS, GOOGLEAP - HOSTING DOOR TRUE - FOK! BEDANKT ALLE VRIJWILLIGERS DIE FOK! MOGELIJK MAKEN EN ZICH GEHEEL BELANGELOOS INZETTEN VOOR DE TOFSTE SITE EN MEEST SOCIALE COMMUNITY VAN NEDERLAND - UITZONDERING OP VOORGAANDE ZIJN DELEN VAN DE BRONCODE DIE DOOR GLOWMOUSE VOOR FOK! ZIJN GESCHREVEN. GLOWMOUSE BEHOUDT INTELLECTUEEL EIGENDOM VAN DIE CODE EN DEZE CODE WORDT IN LICENTIE DOOR FOK! GEBRUIKT. - ZIE DE ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR ONZE ALGEMENE VOORWAARDEN - ZIJN WE JE VERGETEN? MAIL OF MELD HET EVEN IN FB!