Rondemelding

Alle ronden zijn gespeeld.
Prijswinnaars FOK! Formule 1-manager 2012
Geschreven door redactie op 18-12-2012 @ 21:28

Het Formule 1-seizoen 2012 zit er inmiddels op. Na een spannend jaar ging de titel voor de derde maal op rij naar Sebastian Vettel. In de FOK F1-manager 2012 is het in het klassement lang spannend geweest en werd er door de verschillende managers druk over de strategie nagedacht om de zege binnen te slepen.

Wie is in dit eindklassement de enige echte FOK! Formule 1-managerkampioen van 2012 geworden en gaat er met de hoofdprijs vandoor? Wie vallen er nog meer in prijzen? Lees snel verder!

Het volledige eindklassement van de userteams kun je hier nakijken. Het subleagueklassement is achter deze link te vinden.

De hoofdprijs, een jaarabonnement op TopGear-magazine is gewonnen door misterJJ met het team jjracing. Hij kan een jaar lang genieten van al het moois dat er op autogebied te beleven is.

De nummers 2 t/m 6 winnen een exemplaar van de game Formule 1 2012 op een console naar keuze. De winnaars zijn:
2) Viper2k1
3) ExtraWaskracht
4) Regse
5) eieregooie
6) Bayswater

De nummer 7 t/m 11 winnen een kartheat bij IceKart in Ruchpen. De gelukkigen zijn:
7) Desunoto
8) cfbr
9) ASPENDOS
10) anconakip
11) ViezeBaas

Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd en veel plezier met de gewonnen prijs! Ben je een van de prijswinnaars, neem dan contact met ons op via een e-mail naar sport[at]fok.nl onder vermelding van je username en naam- en adresgegevens. Dan zorgt de PR van FOK! ervoor dat je de gewonnen prijs zo spoedig als mogelijk in ontvangst mag nemen.

FOK! dankt TopGear, Codemasters en IceKart in Ruchpen voor het beschikbaarstellen van de prijzen.

Namens de gehele FOK!managerspel-crew: alle deelnemers bedankt voor het meedoen en de prijswinnaars van harte gefeliciteerd: veel plezier met je prijs.

We zien iedereen graag weer terug in het komend F1-seizoen, bij de FOK! Formule 1-manager 2013!

 


True FOK.NL  |  algemene voorwaarden
DANK, LICENTIE EN AUTEURSRECHT: VORMGEVING EN INHOUD © FOK INTERNET SITES 1999-2023 - GRAFISCH ONTWERP DOOR DANNY - KOFFIE EN GEZELLIGHEID DOOR YVONNE, KOEKJES MET LIEFDE GEBAKKEN DOOR KNORRETJE, TOMELOZE INZET DOOR ITEEJER, ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE DOOR JAYDEN EN ALICIA, DEVELOPMENT OVERZIEN ALS EEN BAAS DOOR BREULS. DE BRONCODE VAN FOK! IS GEHEEL BELANGELOOS BESCHIKBAAR GESTELD AAN, EN ONTWIKKELD VOOR FOK! DOOR BREULS, ZOEM, THE_TERMINATOR, ROONAAN, JUICYHIL, LIGHT, FAUX., FYAH, KNUT, RICKMANS, STEPHAN SCHMIDT, AIDAN LISTER, TOM BUSKENS, DVZ, HMAIL, HIGHLANDER EN DANNY (VERGETEN JE TE VERMELDEN? LAAT HET WETEN!), WAARVOOR DANK! - FOK! MAAKT ONDER MEER GEBRUIK VAN JQUERY, JQUERYUI, JWPLAYER, YUI, FANCYBOX, JGROWL, PHP, MYSQL, DBSIGHT, ANP, NOVUM, ZOOM.IN, PROSHOTS, FILMTOTAAL, WEERONLINE, KNMI, GAMEWALLPAPERS.COM, WEBADS, GOOGLEAP - HOSTING DOOR TRUE - FOK! BEDANKT ALLE VRIJWILLIGERS DIE FOK! MOGELIJK MAKEN EN ZICH GEHEEL BELANGELOOS INZETTEN VOOR DE TOFSTE SITE EN MEEST SOCIALE COMMUNITY VAN NEDERLAND - UITZONDERING OP VOORGAANDE ZIJN DELEN VAN DE BRONCODE DIE DOOR GLOWMOUSE VOOR FOK! ZIJN GESCHREVEN. GLOWMOUSE BEHOUDT INTELLECTUEEL EIGENDOM VAN DIE CODE EN DEZE CODE WORDT IN LICENTIE DOOR FOK! GEBRUIKT. - ZIE DE ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR ONZE ALGEMENE VOORWAARDEN - ZIJN WE JE VERGETEN? MAIL OF MELD HET EVEN IN FB!