Rondemelding

Alle ronden zijn gespeeld.

Formule 1-team HRT F1 Team

Informatie

Hispania Racing Team (HRT) is een Spaans Formule 1-team van eigenaar José Ramón Carabante dat nieuw aan de start stond in 2010. Het team werd opgericht onder de naam Campos Meta 1, door oud-coureur Adrián Campos, maar door de Spaanse sponsoring werd het team omgedoopt. Collin Kolles kwam over van Force India en verving Campos als teambaas.

Zonder te hebben kunnen testen, kwam HRT in 2010 toch aan de start bij de eerste grand prix, die van Bahrein. Er waren vooral problemen met de betrouwbaarheid van de wagens maar desondanks wist HRT toch in hun derde race ooit met beide auto's aan de finish te komen. Het team is echter steevast aan het eind van de startgrid te vinden. In 2010 reden vier rijders voor HRT: Bruno Senna en Karun Chandhok, die later  vervangen werd door testcoureur Sakon Yamamoto, die op zijn beurt weer vervangen werd door Christian Klien. 

Financieel heeft het team nogal wat strubbelingen. Wat betreft het chassis voor 2011 is de gestopte samenwerking met Dallara een gemis, en een poging om de ongebruikte Toyota TF110 over te kopen mislukte. Toch is er een vernieuwd chassis voor 2011 gekomen. Nieuwe coureur is Indiër Narain Karthikayan, een tweede coureur en testcoureurs worden nog gezocht. Vitantonio Liuzzi reed al wel een test voor HRT in Barcelona. Het team hoopt in 2011 de elfde plaats van 2010 te verbeteren of op z'n minst te evenaren.

Onderdelen van HRT F1 TeamTrue FOK.NL  |  algemene voorwaarden
DANK, LICENTIE EN AUTEURSRECHT: VORMGEVING EN INHOUD © FOK INTERNET SITES 1999-2023 - GRAFISCH ONTWERP DOOR DANNY - KOFFIE EN GEZELLIGHEID DOOR YVONNE, KOEKJES MET LIEFDE GEBAKKEN DOOR KNORRETJE, TOMELOZE INZET DOOR ITEEJER, ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE DOOR JAYDEN EN ALICIA, DEVELOPMENT OVERZIEN ALS EEN BAAS DOOR BREULS. DE BRONCODE VAN FOK! IS GEHEEL BELANGELOOS BESCHIKBAAR GESTELD AAN, EN ONTWIKKELD VOOR FOK! DOOR BREULS, ZOEM, THE_TERMINATOR, ROONAAN, JUICYHIL, LIGHT, FAUX., FYAH, KNUT, RICKMANS, STEPHAN SCHMIDT, AIDAN LISTER, TOM BUSKENS, DVZ, HMAIL, HIGHLANDER EN DANNY (VERGETEN JE TE VERMELDEN? LAAT HET WETEN!), WAARVOOR DANK! - FOK! MAAKT ONDER MEER GEBRUIK VAN JQUERY, JQUERYUI, JWPLAYER, YUI, FANCYBOX, JGROWL, PHP, MYSQL, DBSIGHT, ANP, NOVUM, ZOOM.IN, PROSHOTS, FILMTOTAAL, WEERONLINE, KNMI, GAMEWALLPAPERS.COM, WEBADS, GOOGLEAP - HOSTING DOOR TRUE - FOK! BEDANKT ALLE VRIJWILLIGERS DIE FOK! MOGELIJK MAKEN EN ZICH GEHEEL BELANGELOOS INZETTEN VOOR DE TOFSTE SITE EN MEEST SOCIALE COMMUNITY VAN NEDERLAND - UITZONDERING OP VOORGAANDE ZIJN DELEN VAN DE BRONCODE DIE DOOR GLOWMOUSE VOOR FOK! ZIJN GESCHREVEN. GLOWMOUSE BEHOUDT INTELLECTUEEL EIGENDOM VAN DIE CODE EN DEZE CODE WORDT IN LICENTIE DOOR FOK! GEBRUIKT. - ZIE DE ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR ONZE ALGEMENE VOORWAARDEN - ZIJN WE JE VERGETEN? MAIL OF MELD HET EVEN IN FB!