Rondemelding

Alle ronden zijn gespeeld.

FAQ

Ik wil graag spelers per club kunnen kiezen in mijn teammanagement, kan dat?
Ja, je kunt de lijst onder het voetbalveld sorteren op rol (aanvaller, middenvelder, verdediger en keeper) en op club. Kies daarvoor tussen "Gebruik lijst van teams" of "Gebruik lijst van rollen".

Waarom zie ik sommige spelers in het rood staan, en ik kan ze niet selecteren?
Spelers die rood oplichten op de pagina Teammanagement zijn vertrokken uit de Eredivisie en kun je niet meer opstellen in je team. Deze spelers halen ook geen punten meer als je ze opgesteld hebt. Je team blijft echter wel geldig en je kunt deze spelers ook gewoon verkopen, tegen de laatst geldende waarde.

Waarom worden wijzigingen niet doorgevoerd?
Waarschijnlijk staat het gewijzigde nog in de cache van de database. Wacht een aantal minuten en probeer het dan nog eens. Staat het daarna nog niet op de website, laat het ons dan weten per PM naar FOKmanagers (zonder uitroepteken).

Hoe kom ik aan geld om betere spelers te kopen?
Als je je team goed hebt uitgekozen verdienen alle onderdelen punten. Elk punt die je met jouw team verdient, zorgt voor een verhoging van je budget. Hoe beter je team is hoe meer geld je dus binnenkrijgt. Het kan voorkomen dat spelers in het echt niet opgesteld worden, en dus 0 punten halen. Om die grote groep speler niet te hard in waarde te laten dalen per ronde, wordt er gerekend alsof die spelers standaard 3 punten gehaald zouden hebben. Je krijgt dus geen 3 punten voor die spelers, de spelers hebben immers niet gespeeld. Het is alleen van belang voor de berekening van de waardeaanpassing.

Ik heb helemaal geen punten gekregen, waarom?
Er zijn twee mogelijkheden. De onderdelen die jij in je team gestopt hebt hebben geen punten verdiend met hun prestaties; of je had geen geldig team aan het begin van de ronde: je mist nog onderdelen of de verdeling in opstelling was niet juist. Dat laatste komt eigenlijk niet voor, je moet immers een geldig team hebben voordat je het op kan slaan. Als je de pagina met teammanagement wilt verlaten zonder dat je (nieuwe) team is opgeslagen, krijg je een pop-up met herinnering dat je team nog niet is opgeslagen.

Ik heb geen punten gekregen voor een van mijn nieuwe onderdelen. Wat is er gebeurd?
Waarschijnlijk heb je de wijziging pas gemaakt nadat de ronde van start was gegaan. In dat geval krijg je pas de volgende ronde punten voor dit onderdeel. Bij het berekenen van punten wordt gekeken naar je team aan het begin van die ronde. Je kunt je gewijzigde team eigenlijk niet opslaan als er een ronde bezig is, maar mogelijk dacht je dat het wel gelukt was.

Ik had precies uitgerekend welke onderdelen ik kon kopen, maar nu kan ik het toch niet betalen. Waar is mijn geld naartoe?
Bij elke verkoop van een voetbalspeler worden er transactiekosten gerekend. In je winkelmandje (veranderingen) aan de linkerkant van je scherm bij <teammanagement> worden meteen de transferkosten weergegeven.

Ik heb vorig jaar meegedaan aan een competitie en wil dit jaar weer meespelen. Waarom moet ik me weer inschrijven?
Competities staan los van elkaar. Voor elke competitie moet je je opnieuw inschrijven, ook als je al eerder aan een competitie van dezelfde sport hebt meegedaan.

Ik wil een subleague aanmaken waar iedereen aan mee mag doen, maar het formulier vraagt om een wachtwoord. Wat nu?
Om een openbare subleague aan te maken laat je simpelweg het veld voor het wachtwoord leeg.

Ik heb een subleague gemaakt, maar ik zie 'm niet terug in de klassementen en/of die krijgt geen punten?
Een subleague moet een minimaal aantal leden hebben om mee te tellen in het klassement. In het geval van deze manager moeten er minimaal drie leden in je subleague zitten om punten te scoren voor het klassement.

Ik weet niet meer aan welke subleagues ik allemaal meedoe. Kan ik dit ergens opzoeken?
Ja. Op je profielpagina staan een link <bekijk subleagues>. Als je hierop klikt krijg je een overzicht van alle subleagues waar je voor bent ingeschreven. Ook kan je hier kijken van welke subleagues jij beheerder bent.

Ik wil iemand uit mijn subleague gooien, hoe doe ik dat?
Ga naar de beheerpagina van de subleague en klik op <Verwijder> achter de naam van degene die je uit de subleague wilt hebben. Bedenk wel dat er een minimaal aantal van drie personen in één subleague nodig is voordat de subleague mee doet in de rankings.

Ik wil uit een subleague stappen, kan dat?
Ja. Ga naar de indexpagina van die subleague en klik op <schrijf je uit voor deze subleague>.

Ik ben mijn subleague zat en wil 'm opheffen. Hoe doe ik dat?
Een subleague kan niet verwijderd worden. Wat je wel kunt doen is het wachtwoord veranderen en alle leden (behalve jezelf) verwijderen. Dit kan op de beheerpagina van de subleague. Dan telt de subleague niet meer mee en kan ook niemand meer tot je subleague toetreden.

Waar kan ik met andere deelnemers kletsen over hoe het gaat?
Op het FOK!forum is een speciaal Voetbalmanager 2014/2015-topic. Show daar je goede prestatie, of klaag over hoe slecht je team het gedaan heeft. Ook kun je daar foutjes in spelersnamen aan de crew melden of andere vragen stellen (die niet in de speluitleg of deze FAQ worden beantwoord).True FOK.NL  |  algemene voorwaarden
DANK, LICENTIE EN AUTEURSRECHT: VORMGEVING EN INHOUD © FOK INTERNET SITES 1999-2024 - GRAFISCH ONTWERP DOOR DANNY - KOFFIE EN GEZELLIGHEID DOOR YVONNE, KOEKJES MET LIEFDE GEBAKKEN DOOR KNORRETJE, TOMELOZE INZET DOOR ITEEJER, ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE DOOR JAYDEN EN ALICIA, DEVELOPMENT OVERZIEN ALS EEN BAAS DOOR BREULS. DE BRONCODE VAN FOK! IS GEHEEL BELANGELOOS BESCHIKBAAR GESTELD AAN, EN ONTWIKKELD VOOR FOK! DOOR BREULS, ZOEM, THE_TERMINATOR, ROONAAN, JUICYHIL, LIGHT, FAUX., FYAH, KNUT, RICKMANS, STEPHAN SCHMIDT, AIDAN LISTER, TOM BUSKENS, DVZ, HMAIL, HIGHLANDER EN DANNY (VERGETEN JE TE VERMELDEN? LAAT HET WETEN!), WAARVOOR DANK! - FOK! MAAKT ONDER MEER GEBRUIK VAN JQUERY, JQUERYUI, JWPLAYER, YUI, FANCYBOX, JGROWL, PHP, MYSQL, DBSIGHT, ANP, NOVUM, ZOOM.IN, PROSHOTS, FILMTOTAAL, WEERONLINE, KNMI, GAMEWALLPAPERS.COM, WEBADS, GOOGLEAP - HOSTING DOOR TRUE - FOK! BEDANKT ALLE VRIJWILLIGERS DIE FOK! MOGELIJK MAKEN EN ZICH GEHEEL BELANGELOOS INZETTEN VOOR DE TOFSTE SITE EN MEEST SOCIALE COMMUNITY VAN NEDERLAND - UITZONDERING OP VOORGAANDE ZIJN DELEN VAN DE BRONCODE DIE DOOR GLOWMOUSE VOOR FOK! ZIJN GESCHREVEN. GLOWMOUSE BEHOUDT INTELLECTUEEL EIGENDOM VAN DIE CODE EN DEZE CODE WORDT IN LICENTIE DOOR FOK! GEBRUIKT. - ZIE DE ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR ONZE ALGEMENE VOORWAARDEN - ZIJN WE JE VERGETEN? MAIL OF MELD HET EVEN IN FB!