Rondemelding

Alle ronden zijn gespeeld.

Statistieken

Subleague Stoxx-2010

Subleague-informatie

Naam Stoxx-2010
Beheerder ForrestX  PM
Beschrijving
Datum van oprichting 03-03-10 @ 16:06
Aantal leden 6
Huidige plaats 16
Score 3246
Wachtwoord Nee
Laatst bijgewerkt: 15 feb 2011 @ 22:46

Ledenoverzicht (6)

Statistieken

Plaats per ronde

Score per ronde

Totaalscore

Klassement

RankUserTeamnaamScoreBudget
1SallySally's Devils!3995€ 10.550.966,–
2ForrestXFor-ce3788€ 9.139.920,–
3NeoVelociVeloci Racing3613€ 11.953.961,–
4SpalexSpalex2912€ 4.179.290,–
5fLufMVroem2637€ 12.436.357,–
6SergeiTeam 12596€ 49.324.000,–
Reacties
16 van 16 reacties op deze paginaPagina  1
userIcon
Hey Sally,

Tot op heden is het enige dat ik in de manager mis,het overzicht van de punten per onderdeel, totaal en per race...

Voor de rest: Hulde voor de verbeteringen!!

Ik zie de punten en budget, niet de samenstelling van de teams...

Door wat vervelende persoonlijke omstandigheden is mijn Experience wat vertraagd geweest, maar stom toevallig hebben mijn broer en ik deze vorige week vrijdag 'geint'...de dag na dat vreselijke ongeluk op Zandvoort, wat gebeurd is tijdens net zo'n arrangement als ik gewonnen had...

Doordat we met z'n tweeen deelnamen heb ik helaas niet veel foto's gemaakt...maar het was ontzettend gaaf! Als ik wat meer tijd heb zal ik kijken of ik een verslagje kan maken!

Alvast een klein hoogtepuntje: Lamborghini V10...geil!
userIcon
Hey jong's! Ik deed hier ook nog mee, da's waar ook

Sorry dat ik jullie - zeker wat betreft reacties hier - zo lang in de steek heb gelaten, maar zoals jullie ook vast weten ben ik achter de schermen hard bezig geweest om alle bugfixes en featurerequest van zowel de Formule 1-manager als de (nieuwe) Voetbalmanager in goede banen te leiden. En er is dan ook al heel wat werk verzet sinds de lancering in maart.

Ik hoop dat het nu wat leuker is om binnen de subleagues met elkaar te strijden dan eerst. Ik draag iig (onverwacht!) goed bij aan het gemiddelde dit seizoen. Ook andere dingen binnen de lay-out en functionaliteit zijn verbeterd, bijvoorbeeld het de rankings van userteams en subleagues: je kunt nu per ronde die geweest is ook sorteren op *alle* kolommen. Ik hoor graag hoe jullie dit ervaren (ook negatieve of opbouwende kritiek mag je spuien, wordt de manager alleen maar beter van!).

Ik wil graag *nog* iets vragen, want ik kan het helaas zelf niet testen; ik kan namelijk "alles zien" als managercrewlid. En nee, opnieuw maak ik daar geen misbruik van Al zag ik wel dat Spalex (hm, is dat nou WastedA??) al een tijdje niet meer gewisseld heeft, of dat wellicht ook niet kon Lijkt dat hij echt gestopt is?? Jammer... Er wordt echt serieus gekeken naar een iets andere opzet voor die waardeaanpassingen, maar de idee├źn daarover zijn nog te pril om te delen.


Wat ik graag wil weten is: zien jullie ook binnen elkaars teams als die verborgen zijn (zoals het mijne) wat de budgetten zijn? En wat de ander heeft opgesteld? Eerder kon je van verborgen teams alleen de totaalpunten zien, en volgens mij geen budget of aangekochte teamonderdelen zien. Hoe is dat nu?

Ik zal toch maar eens vaker hier kijken, ik hoop dat jullie antwoorden voor me hebben En Forrest: je staat weer eens in de top tien vermeld, Ronde 12 Had je je prijs van de RaceXperience al eens ingelost? Ben heel nieuwsgierig

Toedels en goede nacht voor nu

[ Bericht gewijzigd door Sally op 02-08-10 @ 23:54 ]
userIcon
Cool! De gewenste verbeteringen zijn doorgevoerd!
userIcon
1315

afwachten wat Spanje doet...
he wattte? spelen jullie dit spelletje nog? Ik heb een fractie van die punten en met dit team gaat dat ook niet snel beter worden...adieu
Ik sta op 1042 nu. Wie biedt er meer? Spalex?
userIcon
sta nu iets meer dan 1000 punten totaal...

volg het niet echt meer...manager kan mij niet geheel bekoren...maar geef niet op!
Zoals afgesproken, hierbij mijn totaalscore: 647.

Teammanager laat ik liever wel dicht staan. Een beetje mysterie moet er zijn, net als de vorige keer.
userIcon
Hoewel de opzet en teammanagement er erg fancy utzien, deel ik je mening en laat men name het puntenoverzicht binnen de subleague, ronde, maar ook het nieuwsoverzicht te wensen over.... Zal het verbeteren??? Zou graag de onderlinge stand in de subleague ergens zien...en uiteraard, zoals voorgaande jaren, de eigen punten per rond onder elkaar...

[ Bericht gewijzigd door ForrestX op 31-03-10 @ 10:53 ]
Ligt het nou aan mij of is dit de meest onoverzichtelijke manager ooit????
aah the secret diary is back...net als der Meister nog wat roestig maar toch
http://www.planet-f1.com/(...)Secret-Tagebuch-Blog
userIcon
180, mocht het je interesseren....
hmmm snap er nog niet veeul van...kan jullie scores niet zien. Ik heb weer een klassieke waardeloze start, gezien de gemiddelde score moeten jullie het aardig hebben gedaan!

plaats 11 Stoxx-2010 128 punten
userIcon
De nieuwe teams gaan lekker..ughe ughe...

Ligt het nou aan mij of duren de commercials langer?
jetzt geht's los!!!
16 van 16 reacties op deze paginaPagina  1


True FOK.NL  |  algemene voorwaarden
DANK, LICENTIE EN AUTEURSRECHT: VORMGEVING EN INHOUD © FOK INTERNET SITES 1999-2023 - GRAFISCH ONTWERP DOOR DANNY - KOFFIE EN GEZELLIGHEID DOOR YVONNE, KOEKJES MET LIEFDE GEBAKKEN DOOR KNORRETJE, TOMELOZE INZET DOOR ITEEJER, ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE DOOR JAYDEN EN ALICIA, DEVELOPMENT OVERZIEN ALS EEN BAAS DOOR BREULS. DE BRONCODE VAN FOK! IS GEHEEL BELANGELOOS BESCHIKBAAR GESTELD AAN, EN ONTWIKKELD VOOR FOK! DOOR BREULS, ZOEM, THE_TERMINATOR, ROONAAN, JUICYHIL, LIGHT, FAUX., FYAH, KNUT, RICKMANS, STEPHAN SCHMIDT, AIDAN LISTER, TOM BUSKENS, DVZ, HMAIL, HIGHLANDER EN DANNY (VERGETEN JE TE VERMELDEN? LAAT HET WETEN!), WAARVOOR DANK! - FOK! MAAKT ONDER MEER GEBRUIK VAN JQUERY, JQUERYUI, JWPLAYER, YUI, FANCYBOX, JGROWL, PHP, MYSQL, DBSIGHT, ANP, NOVUM, ZOOM.IN, PROSHOTS, FILMTOTAAL, WEERONLINE, KNMI, GAMEWALLPAPERS.COM, WEBADS, GOOGLEAP - HOSTING DOOR TRUE - FOK! BEDANKT ALLE VRIJWILLIGERS DIE FOK! MOGELIJK MAKEN EN ZICH GEHEEL BELANGELOOS INZETTEN VOOR DE TOFSTE SITE EN MEEST SOCIALE COMMUNITY VAN NEDERLAND - UITZONDERING OP VOORGAANDE ZIJN DELEN VAN DE BRONCODE DIE DOOR GLOWMOUSE VOOR FOK! ZIJN GESCHREVEN. GLOWMOUSE BEHOUDT INTELLECTUEEL EIGENDOM VAN DIE CODE EN DEZE CODE WORDT IN LICENTIE DOOR FOK! GEBRUIKT. - ZIE DE ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR ONZE ALGEMENE VOORWAARDEN - ZIJN WE JE VERGETEN? MAIL OF MELD HET EVEN IN FB!