Rondemelding

Alle ronden zijn gespeeld.
Prijswinnaars FOK! Formule 1-manager 2010
Geschreven door redactie op 20-11-2010 @ 01:07

Het was weer peentjes zweten het afgelopen Formule 1-seizoen, en niet alleen voor de tv. Ook in de FOK! Formule 1-manager 2010 was het spannend, en werd er druk door de deelnemers met hun eigen F1-team gemanaged.

Echter, aan alle goede dingen komt een eind en zo werd in de allerlaatste race van het seizoen Red Bull Racing-coureur Sebastian Vettel toch nog de nieuwe wereldkampioen. Maar wie is in dit eindklassement de enige echte FOK! Formule 1-managerkampioen van 2010 geworden en gaat er met de hoofdprijs vandoor? Wie vallen er nog meer in prijzen? Lees snel verder!

Het volledige eindklassement van de userteams kun je hier nakijken. Het subleagueklassement is achter deze link te vinden.

De hoofdprijs, een Coca-Cola ZERO Race Experience, is gewonnen door: team shannara van FOK!user paxshannara. Hij of zij mag samen met een vriend of vriendin één dag zelf rijden in spectaculaire automobielen op het circuit van Zandvoort. Gefeliciteerd en bij voorbaat een leuke dag gewenst!

De tweede plek in de FOK! Formule 1-manager 2010 is opgeëist door team F1 Holland Racing van user Slein83. Hij of zij krijgt een canvasdoek van Ayrton Senna van maar liefst 100x100 centimeter, aangeboden door JP Art.nl.

Voor de nummers 3 tot en met 6 van het eindklassement liggen de videomontageprogramma's MAGIX Video deLuxe 16 Plus te wachten, het pakket dat er voor zorgt dat je perfecte video's aflevert en waarmee je iedereen versteld doet staan. De gelukkigen zijn:
3) AJDTC (met team DTC);
4) woodworker (team Eikelsteen reesjing);
5) Block (team BlockGP) en
6) rick--man (team Nillesco).

De nummers 7 tot en met 9 ontvangen een litho van Fernando Alonso, aangeboden door JP Art.nl. Dat zijn:
7) PP-vogels (met team PP-Vogels);
8) TheHipster (team The Hipsters) en
9) JaapB (team Was Soepie).

De nummer 10 is BitetheBullet geworden, met zijn of haar Team Manana. Deze prijswinnaar ontvangt een litho van Robert Doornbos voor deze nette prestatie, aangeboden door JP Art.nl.

De 11e plaats in het eindklassement verdient een litho van Giancarlo Fisichella, eveneens aangeboden door JP Art.nl, en dat is Ramonzin met zijn of haar team nsr-gp.

En dan hebben we tot slot een rijtje van tien namen op te noemen, die allemaal ieder 2 kartheats van Bleekemolens Race Planet Indoor Kartbanen hebben gewonnen. De volgende users zijn de laatste geluksvogels voor dit F1-seizoen die we op mogen noemen als winnaars in de FOK! Formule 1-manager 2010:
12) Bacoo83 (met team Team Bacoo F1);
13) oort83 (team oort83racing);
14) phizzie (team Artens);
15) Hermke (team Raketjes);
16) catfish (team catfishF1);
17) Bennybeterweter (team Asfaltkonijn GP);
18) bosch007 (team BOSCH007);
19) PeterVanG (team Vangangelt grand prix);
20) Distortion (team race-forum.nl) en
21) 907 (team SilverBullet).

Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd en veel plezier met de gewonnen prijs! Ben je een van de prijswinnaars, neem dan contact met ons op via een e-mail naar sport[at]fok.nl onder vermelding van je username en naam- en adresgegevens. Dan zorgt de PR van FOK! ervoor dat je de gewonnen prijs zo spoedig als mogelijk in ontvangst mag nemen.

FOK! bedankt Bleekemolens Race Planet, JP Art.nl en MAGIX voor al deze ter beschikking gestelde prijzen.

Heb je niet gewonnen maar ben je toch nieuwsgierig naar de arrangementen om zelf te rijden, of om te karten bij een van de vestigingen van Race Planet? Kijk dan eens op de website van deze sponsor en reserveer een Race Experience of Ultimate Experience via Bleekemolens Race Planet. Bovendien geven de kartbanen van Race Planet ieder elke maand een Ultimate Experience weg.

Namens de gehele FOK!managerspel-crew: alle deelnemers bedankt voor het meedoen en de prijswinnaars van harte gefeliciteerd: veel plezier met je prijs.

We zien iedereen graag weer terug in het komend F1-seizoen, bij de FOK! Formule 1-manager 2011!

 


True FOK.NL  |  algemene voorwaarden
DANK, LICENTIE EN AUTEURSRECHT: VORMGEVING EN INHOUD © FOK INTERNET SITES 1999-2024 - GRAFISCH ONTWERP DOOR DANNY - KOFFIE EN GEZELLIGHEID DOOR YVONNE, KOEKJES MET LIEFDE GEBAKKEN DOOR KNORRETJE, TOMELOZE INZET DOOR ITEEJER, ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE DOOR JAYDEN EN ALICIA, DEVELOPMENT OVERZIEN ALS EEN BAAS DOOR BREULS. DE BRONCODE VAN FOK! IS GEHEEL BELANGELOOS BESCHIKBAAR GESTELD AAN, EN ONTWIKKELD VOOR FOK! DOOR BREULS, ZOEM, THE_TERMINATOR, ROONAAN, JUICYHIL, LIGHT, FAUX., FYAH, KNUT, RICKMANS, STEPHAN SCHMIDT, AIDAN LISTER, TOM BUSKENS, DVZ, HMAIL, HIGHLANDER EN DANNY (VERGETEN JE TE VERMELDEN? LAAT HET WETEN!), WAARVOOR DANK! - FOK! MAAKT ONDER MEER GEBRUIK VAN JQUERY, JQUERYUI, JWPLAYER, YUI, FANCYBOX, JGROWL, PHP, MYSQL, DBSIGHT, ANP, NOVUM, ZOOM.IN, PROSHOTS, FILMTOTAAL, WEERONLINE, KNMI, GAMEWALLPAPERS.COM, WEBADS, GOOGLEAP - HOSTING DOOR TRUE - FOK! BEDANKT ALLE VRIJWILLIGERS DIE FOK! MOGELIJK MAKEN EN ZICH GEHEEL BELANGELOOS INZETTEN VOOR DE TOFSTE SITE EN MEEST SOCIALE COMMUNITY VAN NEDERLAND - UITZONDERING OP VOORGAANDE ZIJN DELEN VAN DE BRONCODE DIE DOOR GLOWMOUSE VOOR FOK! ZIJN GESCHREVEN. GLOWMOUSE BEHOUDT INTELLECTUEEL EIGENDOM VAN DIE CODE EN DEZE CODE WORDT IN LICENTIE DOOR FOK! GEBRUIKT. - ZIE DE ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR ONZE ALGEMENE VOORWAARDEN - ZIJN WE JE VERGETEN? MAIL OF MELD HET EVEN IN FB!