Prijswinnaars FOK! Voetbalmanager
Geschreven door redactie op 06-06-2011 @ 20:59

Het voetbalseizoen 2010-2011 zit er weer op. Aan al het goeds komt een eind, dus ook aan de FOK! Voetbalmanager van dit seizoen. De deelnemers hebben tot en met de laatste ronde gestreden om de prijzen en in de laatste weken was het erg spannend bovenin.

Bayswater (Bayself) bleek na zeventien speelronden uiteindelijk de beste manager te zijn en hij wint dan ook een voebalshirt naar keuze aangeboden door voetbalschoenen.com. Hij mag een officieel wedstrijdshirt van zijn of haar favoriete voetbalploeg uitkiezen.

De nummers twee en drie zijn VerrekteZakHooi (Essche Boys) en CoachLB (LB United) geworden. Ook zij mogen op voetbalschoenen.com een shirt van hun favoriete voetbalploeg uitzoeken.

Corydoras-Hastatus (Lycurgus7), Wazaa (Wazaa FC), burnham (FC Lutjebroek), PesserPan (DeMaatjes) en MSNMGH (MSNMGH Acid Crew) ontvangen een boekenpakket bestaande uit Buiten Beeld - De Oranje jaren van Bert Maalderink, Alle Ballen op Heintje van Hugo Borst en een exemplaar van het voetbaltijdschrift Hard Gras aangeboden door uitgeverij Nieuw-Amsterdam.

Een voetbalkadocard ter waarde van 20 euro aangeboden door Voetbalkadobon.nl is gewonnen door de-hunter (dream-team), wimderon (wimderon), Yonjuuni (Ravage) en BassieD (FC de Kroon). Zij kunnen een kaartje kopen voor een wedstrijd van hun favoriete club of het tegoed besteden in de fanshop aan items van hun favoriete club.

Het volledige eindklassement van de userteams kun je hier nakijken. Het subleagueklassement is achter deze link te vinden.

Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd en veel plezier met de gewonnen prijs! Ben je een van de prijswinnaars, neem dan contact met ons op via een e-mail naar sport[at]fok.nl onder vermelding van je username en naam- en adresgegevens. Dan zorgt de PR van FOK! ervoor dat je de gewonnen prijs zo spoedig als mogelijk in ontvangst mag nemen.

FOK! bedankt voetbalschoenen.com, uitgeverij Nieuw-Amsterdam en Voetbalkadobon.nl voor de beschikbaar gestelde prijzen.

Namens de gehele FOK!managerspel-crew: alle deelnemers bedankt voor het meedoen en de prijswinnaars van harte gefeliciteerd: veel plezier met je prijs.

We zien iedereen graag weer terug in het komend voetbalseizoen, bij de FOK! Voetbalmanager 2011-2012!

 


True FOK.NL  |  algemene voorwaarden
DANK, LICENTIE EN AUTEURSRECHT: VORMGEVING EN INHOUD © FOK INTERNET SITES 1999-2024 - GRAFISCH ONTWERP DOOR DANNY - KOFFIE EN GEZELLIGHEID DOOR YVONNE, KOEKJES MET LIEFDE GEBAKKEN DOOR KNORRETJE, TOMELOZE INZET DOOR ITEEJER, ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE DOOR JAYDEN EN ALICIA, DEVELOPMENT OVERZIEN ALS EEN BAAS DOOR BREULS. DE BRONCODE VAN FOK! IS GEHEEL BELANGELOOS BESCHIKBAAR GESTELD AAN, EN ONTWIKKELD VOOR FOK! DOOR BREULS, ZOEM, THE_TERMINATOR, ROONAAN, JUICYHIL, LIGHT, FAUX., FYAH, KNUT, RICKMANS, STEPHAN SCHMIDT, AIDAN LISTER, TOM BUSKENS, DVZ, HMAIL, HIGHLANDER EN DANNY (VERGETEN JE TE VERMELDEN? LAAT HET WETEN!), WAARVOOR DANK! - FOK! MAAKT ONDER MEER GEBRUIK VAN JQUERY, JQUERYUI, JWPLAYER, YUI, FANCYBOX, JGROWL, PHP, MYSQL, DBSIGHT, ANP, NOVUM, ZOOM.IN, PROSHOTS, FILMTOTAAL, WEERONLINE, KNMI, GAMEWALLPAPERS.COM, WEBADS, GOOGLEAP - HOSTING DOOR TRUE - FOK! BEDANKT ALLE VRIJWILLIGERS DIE FOK! MOGELIJK MAKEN EN ZICH GEHEEL BELANGELOOS INZETTEN VOOR DE TOFSTE SITE EN MEEST SOCIALE COMMUNITY VAN NEDERLAND - UITZONDERING OP VOORGAANDE ZIJN DELEN VAN DE BRONCODE DIE DOOR GLOWMOUSE VOOR FOK! ZIJN GESCHREVEN. GLOWMOUSE BEHOUDT INTELLECTUEEL EIGENDOM VAN DIE CODE EN DEZE CODE WORDT IN LICENTIE DOOR FOK! GEBRUIKT. - ZIE DE ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR ONZE ALGEMENE VOORWAARDEN - ZIJN WE JE VERGETEN? MAIL OF MELD HET EVEN IN FB!