Rondemelding

Alle ronden zijn gespeeld.
Overzicht behaalde punten voetbalspelers
Geschreven door redactie op 03-01-2011 @ 10:09

We zijn halverwege de FOK! Voetbalmanager 2010/2011. De Herbstmeister van de Eredivisie komt uit Eindhoven en heet PSV. Die van FOK! heet Burnham met z’n team FC Lutjebroek.

Binnen de Voetbalmanager tijd voor wat (nuttige) statistieken vóór de tweede helft van het seizoen. We hebben de best scorende voetbalspelers in een top drie bij elkaar gezet, en ook per elftal hebben we wat statistieken op een rij gezet.

Een overzicht van de best scorende spelers per linie.

Keepers
 o    Nikolaj Michajlov – FC Twente – 77 punten
 o    Andreas Isaksson – PSV – 77 punten
 o    Maarten Stekelenburg – Ajax – 75 punten

Verdedigers
 o    Jan Vertonghen – Ajax – 80 punten
 o    Frederik Stenman – FC Groningen – 74 punten
 o    Andreas Granqvist – FC Groningen – 72 punten
 o    Gregory van der Wiel – Ajax – 72 punten

Middenvelders
 o    Ibrahim Afellay – PSV – 96 punten
 o    Willem Janssen – Roda JC – 93 punten
 o    Christian Grindheim – SC Heerenveen – 89 punten
 o    Dries Mertens – FC Utrecht – 86 punten

Aanvallers
 o    Balázs Dzsudzsák – PSV – 113 punten
 o    Ola Toivonen – PSV – 104 punten
 o    Tim Matavz – FC Groningen – 102 punten

Voor een volledig overzicht per linie klik je hier.


Verder nog een kort overzicht per elftal.

ADO Den Haag
Dmitri Bulykin is ADO’s topscorer, zowel in punten als doelpunten. De Russische huurling van Anderlecht maakte er elf in vijftien wedstrijden en vergaarde 93 punten in de Voetbalmanager. Hij wordt op gepaste afstand gevolgd door Lex Immers (76) en Wesley Verhoek (75).

Ajax
Met afstand Ajax’s grootverdiener qua punten, Mounir El Hamdaoui. Hij scoorde elf keer in zeventien wedstrijden en behaalde voor de trouwe fans totaal 101 punten. Jan Vertonghen haalde 80 punten en Maarten Stekelenburg 75 punten.

AZ
De best scorende speler bij AZ heet Brett Holman. Opmerkelijk genoeg is hij niet de topscorer van AZ. Hij verzamelde 70 punten. Vijf meer dan Pontus Wernbloom, die op zijn beurt er drie meer heeft ten opzichte van Ragnar Klavan.

De Graafschap
In Doetinchem heet het klavertje vier Rydell Poepon. Hij maakte 8 treffers en heeft nu 77 punten. Peter Jungschläger heeft er 61 en Hugo Bargas 60.

FC Groningen
Bij FC Groningen is Sloveens international Tim Matavz het goudhaantje. Tien treffers helpen hem aan een totaal van 102 punten. Dusan Tadic heeft er 79 en Thomas Enevoldsen behaalde 77 punten in de ploeg van Pieter Huistra.

FC Twente
Jong Oranje-spits/middenvelder Luuk de Jong heeft een doelpunt minder maar acht punten meer in vergelijking met Marc Janko (99 om 91). Bryan Ruiz haalde er ook nog 89 voor de huidige landskampioen.

FC Utrecht
Dries Mertens is hier de hoogst scorende speler. De kleine Belgische dribbelaar heeft nu 86 punten. Spits Ricky van Wolfswinkel heeft er 83 en de van Sparta overgenomen Fransman Edouard Duplan heeft er 69.

Feyenoord
Het ietwat teleurstellende Feyenoord heeft in Georginio Wijnaldum z’n meest waardevolle speler, in ieder geval wat de punten betreft. De middenvelder heeft er nu 67. Luc Castaignos behaalde er 66 en Luigi Bruins is de Rotterdamse nummer 3 met 63 punten.

Heracles Almelo
De Braziliaan Everton Ramos da Silva heeft nu 77 punten. De door een aantal clubs begeerde Willie Overtoom heeft er 75 binnen gesprokkeld en de top drie wordt compleet gemaakt door Cubaanse Zweed Samuel Armenteros.

N.E.C. Nijmegen
In Nijmegen loopt de topscorer van de Eredivisie, het Belgisch inwerpwonder heet Björn Vleminckx. Dertien treffers maakte hij tot nog toe, goed voor 90 punten. Spelverdeler Lasse Schöne heeft nu 84 punten en John Goossens heeft er 65.

NAC Breda
Het in Breda bijna onklopbare NAC heeft Matthew Amoah, hij behaalde 91 punten. Linkspoot Robbert Schilder heeft er nu 76 en enfant terrible en voormalig wonderkind Leonardo heeft er 69 tot nog toe.

PSV
De  Winterkampioen uit Eindhoven heeft overall de best scorende speler tot nog toe. De koning van de assist is Balázs Dzsudzsák. Tien goals (waaronder vier penalty’s), elf assists zijn goed voor maar liefst 113 punten. De Zweed Ola Toivonen heeft er 104 en de naar FC Barcelona vertrokken Ibrahim Afellay haalde er 96.

Roda JC
In Kerkrade is Mads Junker verder gegaan waar hij vorig seizoen gebleven was: (punten) scoren. Acht doelpunten en zes assists hebben 95 punten binnengebracht. De naar FC Twente vertrekkende (nog onzeker wanneer) Willem Janssen heeft er 93 en Ruud Vormer 72.

S.B.V. Excelsior
Het linkerbeen van Ryan Koolwijk is inmiddels al goed voor zeven assists. Dit leverde tot nog toe 71 punten op. Kevin Wattamaleo vergaarde er 55 en Guyon Fernandez haalde er 54 in dienst van de Kralingers.

SC Heerenveen
De lokale Friese trots heeft in Christian Grindheim z’n meest opmerkelijke speler. Onopvallend sleepte hij 89 punten in de wacht. Man-in-vorm Oussama Assaidi heeft er 87 en flankspeler Roy Beerens heeft er inmiddels 75.

Vitesse
Alle centen van eigenaar Merab Jordania ten spijt presteert Vitesse nog niet naar wens van de Georgische geldschieter. Davy Pröpper, exponent van de eigen jeugdopleiding heeft 72 punten. Ismaïl Aissati is de Arnhemse nummer 2 met 61, waar Wiljan Pluim 51 punten heeft.

VVV Venlo
Licht in de Venlose duisternis moet komen van Ruud Boymans. De aanvalsleider maakte er negen en doet het daarmee niet slecht bij de nummer 17 van de Eredivisie. Hij behaalde 62 punten. Achmed Ahahaoui heeft er 47 en die andere Bálàzs die de Eredivisie rijk is, Toth heeft er 44.

Willem II
De laatste in de rij staat ook op de laatste plaats. Andreas Lasnik, Maceo Rigters en Jan-Arie van der Heijden ontlopen elkaar niet veel en haalden respectievelijk 41, 41 en 40 punten. Arjan Swinkels krijgt een eervolle vermelding, hij heeft halverwege het jaar maar liefst 19 minpunten verzameld en is daarmee de slechtste speler in het spel.

Voor het volledige overzicht per team klik je hier.

Alle deelnemers succes gewenst in de tweede helft!

 


True FOK.NL  |  algemene voorwaarden
DANK, LICENTIE EN AUTEURSRECHT: VORMGEVING EN INHOUD © FOK INTERNET SITES 1999-2023 - GRAFISCH ONTWERP DOOR DANNY - KOFFIE EN GEZELLIGHEID DOOR YVONNE, KOEKJES MET LIEFDE GEBAKKEN DOOR KNORRETJE, TOMELOZE INZET DOOR ITEEJER, ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE DOOR JAYDEN EN ALICIA, DEVELOPMENT OVERZIEN ALS EEN BAAS DOOR BREULS. DE BRONCODE VAN FOK! IS GEHEEL BELANGELOOS BESCHIKBAAR GESTELD AAN, EN ONTWIKKELD VOOR FOK! DOOR BREULS, ZOEM, THE_TERMINATOR, ROONAAN, JUICYHIL, LIGHT, FAUX., FYAH, KNUT, RICKMANS, STEPHAN SCHMIDT, AIDAN LISTER, TOM BUSKENS, DVZ, HMAIL, HIGHLANDER EN DANNY (VERGETEN JE TE VERMELDEN? LAAT HET WETEN!), WAARVOOR DANK! - FOK! MAAKT ONDER MEER GEBRUIK VAN JQUERY, JQUERYUI, JWPLAYER, YUI, FANCYBOX, JGROWL, PHP, MYSQL, DBSIGHT, ANP, NOVUM, ZOOM.IN, PROSHOTS, FILMTOTAAL, WEERONLINE, KNMI, GAMEWALLPAPERS.COM, WEBADS, GOOGLEAP - HOSTING DOOR TRUE - FOK! BEDANKT ALLE VRIJWILLIGERS DIE FOK! MOGELIJK MAKEN EN ZICH GEHEEL BELANGELOOS INZETTEN VOOR DE TOFSTE SITE EN MEEST SOCIALE COMMUNITY VAN NEDERLAND - UITZONDERING OP VOORGAANDE ZIJN DELEN VAN DE BRONCODE DIE DOOR GLOWMOUSE VOOR FOK! ZIJN GESCHREVEN. GLOWMOUSE BEHOUDT INTELLECTUEEL EIGENDOM VAN DIE CODE EN DEZE CODE WORDT IN LICENTIE DOOR FOK! GEBRUIKT. - ZIE DE ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR ONZE ALGEMENE VOORWAARDEN - ZIJN WE JE VERGETEN? MAIL OF MELD HET EVEN IN FB!