Rondemelding

Alle ronden zijn gespeeld.
FOK! Voetbalmanager even gesloten
Geschreven door redactie op 28-09-2009 @ 00:17

Aangezien er niet veel nieuws te melden is wat betreft het rechttrekken van de (nog altijd onbegrepen) fout of fouten, hebben we het moeilijke besluit moeten nemen om de FOK! Voetbalmanager nog even een ronde dicht te laten; op een klein uur na waarin de crew wat wil nakijken.

We hebben dit besluit genomen om alle problemen op te kunnen lossen. Zodra er wat nieuws te melden is, zullen we dit uiteraard laten weten. Na middernacht krijg je hopelijk wel punten en budget, maar er is totaal geen garantie dat dat gaat kloppen. We willen even kijken wat er nu gebeurt en dat is dus zuiver en alleen een check voor de crew.

Mocht je willen wisselen met je budget dan kan dat, maar we kunnen niet met zekerheid zeggen dat die wissels opgeslagen zullen worden. En een uur na middernacht (1:00 uur) gaat de manager weer dicht. We hopen op je begrip voor deze situatie.

Mochten er nog vragen zijn, kun je die stellen via de Feedback van FOK!sport, aangezien de feedbackfunctie binnen de manager nog niet werkt.

We laten zo snel als mogelijk weten hoe het verder gaat.

 


True FOK.NL  |  algemene voorwaarden
DANK, LICENTIE EN AUTEURSRECHT: VORMGEVING EN INHOUD © FOK INTERNET SITES 1999-2024 - GRAFISCH ONTWERP DOOR DANNY - KOFFIE EN GEZELLIGHEID DOOR YVONNE, KOEKJES MET LIEFDE GEBAKKEN DOOR KNORRETJE, TOMELOZE INZET DOOR ITEEJER, ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE DOOR JAYDEN EN ALICIA, DEVELOPMENT OVERZIEN ALS EEN BAAS DOOR BREULS. DE BRONCODE VAN FOK! IS GEHEEL BELANGELOOS BESCHIKBAAR GESTELD AAN, EN ONTWIKKELD VOOR FOK! DOOR BREULS, ZOEM, THE_TERMINATOR, ROONAAN, JUICYHIL, LIGHT, FAUX., FYAH, KNUT, RICKMANS, STEPHAN SCHMIDT, AIDAN LISTER, TOM BUSKENS, DVZ, HMAIL, HIGHLANDER EN DANNY (VERGETEN JE TE VERMELDEN? LAAT HET WETEN!), WAARVOOR DANK! - FOK! MAAKT ONDER MEER GEBRUIK VAN JQUERY, JQUERYUI, JWPLAYER, YUI, FANCYBOX, JGROWL, PHP, MYSQL, DBSIGHT, ANP, NOVUM, ZOOM.IN, PROSHOTS, FILMTOTAAL, WEERONLINE, KNMI, GAMEWALLPAPERS.COM, WEBADS, GOOGLEAP - HOSTING DOOR TRUE - FOK! BEDANKT ALLE VRIJWILLIGERS DIE FOK! MOGELIJK MAKEN EN ZICH GEHEEL BELANGELOOS INZETTEN VOOR DE TOFSTE SITE EN MEEST SOCIALE COMMUNITY VAN NEDERLAND - UITZONDERING OP VOORGAANDE ZIJN DELEN VAN DE BRONCODE DIE DOOR GLOWMOUSE VOOR FOK! ZIJN GESCHREVEN. GLOWMOUSE BEHOUDT INTELLECTUEEL EIGENDOM VAN DIE CODE EN DEZE CODE WORDT IN LICENTIE DOOR FOK! GEBRUIKT. - ZIE DE ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR ONZE ALGEMENE VOORWAARDEN - ZIJN WE JE VERGETEN? MAIL OF MELD HET EVEN IN FB!