Rondemelding

Alle ronden zijn gespeeld.

Welkom bij de FOK! Voetbalmanager

Het heeft even geduurd, maar het is eindelijk zo ver. Met trots presenteert FOK! de vernieuwde Voetbalmanager! De Eredivisie is inmiddels alweer gestart, maar de start van de manager werd uitgesteld, vanwege een aantal problemen die nog opgelost moesten worden.

In het seizoen 2007/2008 was er voor de laatste keer een Voetbalmanager, die erg veel problemen kende. We kozen er uiteindelijk voor om een nieuwe manager te laten ontwikkelen. Hierdoor was het echter niet mogelijk om gedurende het afgelopen seizoen een manager te draaien. We hopen echter dat de nieuwe variant veel goed zal maken.

Het spelconcept is hetzelfde gebleven, maar de voorkant van de manager heeft, zoals jullie wellicht gezien hebben, een metamorfose ondergaan.

Om jullie in de gelegenheid te stellen om te wennen aan de nieuwe lay-out, hebben we er voor gekozen om pas vanaf speelronde 5 (27 augustus) in de Eredivisie punten uit te gaan delen. Tot die tijd is de transfermarkt nog volop in beweging, dus kan er nog van alles gebeuren. In de tussentijd kan je voor jezelf gaan uitzoeken wat je ideale team is om mee te starten.

Verder willen we jullie nog mededelen dat de database in de nacht van donderdag 14 op vrijdag 15 augustus om technische redenen kortstondig (van 0:00 tot 1:00 uur) gesloten zal zijn. In deze periode is het wel mogelijk om je team aan te passen, maar kun je de wijzigingen niet opslaan. Houd hier dus rekening mee.

Kan je niet wachten om aan de FOK! Voetbalmanager deel te nemen? Schrijf je dan snel in!

Tot slot willen we je komend seizoen veel succes wensen. En uiteraard ook veel plezier met de vernieuwde Voetbalmanager van FOK!

 True FOK.NL  |  algemene voorwaarden
DANK, LICENTIE EN AUTEURSRECHT: VORMGEVING EN INHOUD © FOK INTERNET SITES 1999-2023 - GRAFISCH ONTWERP DOOR DANNY - KOFFIE EN GEZELLIGHEID DOOR YVONNE, KOEKJES MET LIEFDE GEBAKKEN DOOR KNORRETJE, TOMELOZE INZET DOOR ITEEJER, ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE DOOR JAYDEN EN ALICIA, DEVELOPMENT OVERZIEN ALS EEN BAAS DOOR BREULS. DE BRONCODE VAN FOK! IS GEHEEL BELANGELOOS BESCHIKBAAR GESTELD AAN, EN ONTWIKKELD VOOR FOK! DOOR BREULS, ZOEM, THE_TERMINATOR, ROONAAN, JUICYHIL, LIGHT, FAUX., FYAH, KNUT, RICKMANS, STEPHAN SCHMIDT, AIDAN LISTER, TOM BUSKENS, DVZ, HMAIL, HIGHLANDER EN DANNY (VERGETEN JE TE VERMELDEN? LAAT HET WETEN!), WAARVOOR DANK! - FOK! MAAKT ONDER MEER GEBRUIK VAN JQUERY, JQUERYUI, JWPLAYER, YUI, FANCYBOX, JGROWL, PHP, MYSQL, DBSIGHT, ANP, NOVUM, ZOOM.IN, PROSHOTS, FILMTOTAAL, WEERONLINE, KNMI, GAMEWALLPAPERS.COM, WEBADS, GOOGLEAP - HOSTING DOOR TRUE - FOK! BEDANKT ALLE VRIJWILLIGERS DIE FOK! MOGELIJK MAKEN EN ZICH GEHEEL BELANGELOOS INZETTEN VOOR DE TOFSTE SITE EN MEEST SOCIALE COMMUNITY VAN NEDERLAND - UITZONDERING OP VOORGAANDE ZIJN DELEN VAN DE BRONCODE DIE DOOR GLOWMOUSE VOOR FOK! ZIJN GESCHREVEN. GLOWMOUSE BEHOUDT INTELLECTUEEL EIGENDOM VAN DIE CODE EN DEZE CODE WORDT IN LICENTIE DOOR FOK! GEBRUIKT. - ZIE DE ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR ONZE ALGEMENE VOORWAARDEN - ZIJN WE JE VERGETEN? MAIL OF MELD HET EVEN IN FB!