Rondemelding

Alle ronden zijn gespeeld.
Update over FOK! Voetbalmanager
Geschreven door redactie op 30-11-2009 @ 16:20

Nou ja, update... Er is niet heel veel nieuws te melden omtrent de oplossing voor de fouten in de FOK! Voetbalmanager, waardoor we zelfs gedwongen waren om de manager stil te leggen. Hopelijk dus tijdelijk.

Wat we wel kunnen vertellen: er zijn momenteel maar liefst twee developers die de code bestuderen, en daar is de FOK!crew heel erg blij mee! Eén dingetje was hen in ieder geval al opgevallen, maar er zijn meer problemen dan alleen dat kleine item.

We hopen dat we de FOK! Voetbalmanager voor de winterstop eindigt (22 januari wordt er weer gespeeld) weer up and running hebben. Helaas is daar geen harde garantie voor te geven.

Het is wel waarschijnlijk dat alle teams die de users nu hebben, gereset zullen worden.

Mochten er nog vragen zijn, kun je die stellen via de Feedback van FOK!sport, aangezien de feedbackfunctie binnen de manager nog niet werkt.

We proberen je op de hoogte te houden van de vorderingen - positief of negatief, klein of groot. En de crew hoopt dat jullie nog even geduld hebben: er wordt aan gewerkt!

Let op: je kunt niet wisselen, want de Voetbalmanager is nog inactief!

 


True FOK.NL  |  algemene voorwaarden
DANK, LICENTIE EN AUTEURSRECHT: VORMGEVING EN INHOUD © FOK INTERNET SITES 1999-2023 - GRAFISCH ONTWERP DOOR DANNY - KOFFIE EN GEZELLIGHEID DOOR YVONNE, KOEKJES MET LIEFDE GEBAKKEN DOOR KNORRETJE, TOMELOZE INZET DOOR ITEEJER, ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE DOOR JAYDEN EN ALICIA, DEVELOPMENT OVERZIEN ALS EEN BAAS DOOR BREULS. DE BRONCODE VAN FOK! IS GEHEEL BELANGELOOS BESCHIKBAAR GESTELD AAN, EN ONTWIKKELD VOOR FOK! DOOR BREULS, ZOEM, THE_TERMINATOR, ROONAAN, JUICYHIL, LIGHT, FAUX., FYAH, KNUT, RICKMANS, STEPHAN SCHMIDT, AIDAN LISTER, TOM BUSKENS, DVZ, HMAIL, HIGHLANDER EN DANNY (VERGETEN JE TE VERMELDEN? LAAT HET WETEN!), WAARVOOR DANK! - FOK! MAAKT ONDER MEER GEBRUIK VAN JQUERY, JQUERYUI, JWPLAYER, YUI, FANCYBOX, JGROWL, PHP, MYSQL, DBSIGHT, ANP, NOVUM, ZOOM.IN, PROSHOTS, FILMTOTAAL, WEERONLINE, KNMI, GAMEWALLPAPERS.COM, WEBADS, GOOGLEAP - HOSTING DOOR TRUE - FOK! BEDANKT ALLE VRIJWILLIGERS DIE FOK! MOGELIJK MAKEN EN ZICH GEHEEL BELANGELOOS INZETTEN VOOR DE TOFSTE SITE EN MEEST SOCIALE COMMUNITY VAN NEDERLAND - UITZONDERING OP VOORGAANDE ZIJN DELEN VAN DE BRONCODE DIE DOOR GLOWMOUSE VOOR FOK! ZIJN GESCHREVEN. GLOWMOUSE BEHOUDT INTELLECTUEEL EIGENDOM VAN DIE CODE EN DEZE CODE WORDT IN LICENTIE DOOR FOK! GEBRUIKT. - ZIE DE ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR ONZE ALGEMENE VOORWAARDEN - ZIJN WE JE VERGETEN? MAIL OF MELD HET EVEN IN FB!