Rondemelding

Alle ronden zijn gespeeld.

Formule 1-team Marussia Virgin Racing

Informatie

Virgin Racing was in 2010 een van de drie nieuwe teams die debuteerde in de Formule 1. Veel succes had de renstal niet, omdat met name in het begin de betrouwbaarheid te wensen overliet. Zo waren de benzinetanks te klein en liet de hydraulica te wensen over.

Voor 2011 is Marussia toegetreden als nieuwe titelsponsor en samen met het Russische autosportmerk wordt gehoopt de sprong naar het middenveld te kunnen maken. De MVR-02 is naar eigen zeggen een grote sprong voorwaarts ten opzichte van 2010.

Coureurs: 24. Timo Glock (Dui), 25. Jerôme d'Ambrosio (Bel)
Testcoureur(s): Luiz Razia (Bra)
Chassis: MVR-02
Motor: Cosworth CA2011

Volledige teamnaam: Marussia Virgin Racing
Basis: Dinnington, South Yorkshire, Groot-Brittannië
Teambaas: John Booth
Technisch directeur: Nick Wirth

Formule 1-historie
Debuut: Grand Prix van Bahrein 2010
Races: 19
Constructeurskampioenschap: 0
Rijderstitels: 0
Overwinningen: 0
Poleposities: 0
Snelste ronden: 0
Plaats in 2010: 12e (0 punten)

Onderdelen van Marussia Virgin RacingTrue FOK.NL  |  algemene voorwaarden
DANK, LICENTIE EN AUTEURSRECHT: VORMGEVING EN INHOUD © FOK INTERNET SITES 1999-2024 - GRAFISCH ONTWERP DOOR DANNY - KOFFIE EN GEZELLIGHEID DOOR YVONNE, KOEKJES MET LIEFDE GEBAKKEN DOOR KNORRETJE, TOMELOZE INZET DOOR ITEEJER, ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE DOOR JAYDEN EN ALICIA, DEVELOPMENT OVERZIEN ALS EEN BAAS DOOR BREULS. DE BRONCODE VAN FOK! IS GEHEEL BELANGELOOS BESCHIKBAAR GESTELD AAN, EN ONTWIKKELD VOOR FOK! DOOR BREULS, ZOEM, THE_TERMINATOR, ROONAAN, JUICYHIL, LIGHT, FAUX., FYAH, KNUT, RICKMANS, STEPHAN SCHMIDT, AIDAN LISTER, TOM BUSKENS, DVZ, HMAIL, HIGHLANDER EN DANNY (VERGETEN JE TE VERMELDEN? LAAT HET WETEN!), WAARVOOR DANK! - FOK! MAAKT ONDER MEER GEBRUIK VAN JQUERY, JQUERYUI, JWPLAYER, YUI, FANCYBOX, JGROWL, PHP, MYSQL, DBSIGHT, ANP, NOVUM, ZOOM.IN, PROSHOTS, FILMTOTAAL, WEERONLINE, KNMI, GAMEWALLPAPERS.COM, WEBADS, GOOGLEAP - HOSTING DOOR TRUE - FOK! BEDANKT ALLE VRIJWILLIGERS DIE FOK! MOGELIJK MAKEN EN ZICH GEHEEL BELANGELOOS INZETTEN VOOR DE TOFSTE SITE EN MEEST SOCIALE COMMUNITY VAN NEDERLAND - UITZONDERING OP VOORGAANDE ZIJN DELEN VAN DE BRONCODE DIE DOOR GLOWMOUSE VOOR FOK! ZIJN GESCHREVEN. GLOWMOUSE BEHOUDT INTELLECTUEEL EIGENDOM VAN DIE CODE EN DEZE CODE WORDT IN LICENTIE DOOR FOK! GEBRUIKT. - ZIE DE ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR ONZE ALGEMENE VOORWAARDEN - ZIJN WE JE VERGETEN? MAIL OF MELD HET EVEN IN FB!