Rondemelding

Alle ronden zijn gespeeld.

Welkom bij de FOK! Voetbalmanager

Welkom bij de FOK! Voetbalmanager seizoen 2021/2022. Door de Olympische Spelen is het helaas niet gelukt om voor de eerste speelronde de manager gereed te hebben waarbij iedereen ook tijd genoeg heeft gehad om een team klaar te maken. We beginnen dit seizoen dus twee weken later, waardoor er in de Eredivisie al twee speelrondes zijn geweest.

Vanaf vrijdag 27 augustus 2021 gaat dus de derde speelronde in de Eredivisie 2021/2022 van start. Tot en met 31 augustus is de transfermarkt echter nog open, dus er kan nog een en ander wijzigen in de diverse selecties. Dat belet ons echter niet om alvast van start te gaan: de spelers die zijn vertrokken uit de Eredivisie zullen op inactief worden gezet (een rood kleurtje in Teammanagement) en ook zullen nieuwe spelers toegevoegd worden.

Als je de vertrokken spelers in je team hebt, halen ze geen punten meer maar je team wordt ook niet ongeldig. Je kunt ze gewoon verkopen tegen de waarde die de speler dan heeft, minus enkele transferkosten. Deze bedragen 8%. Tot de eerste ronde vastgezet wordt, op vrijdag 27 augustus 2021 om 18:59 uur, worden geen transferkosten berekend. Op dit moment staan er negen ronden in de manager, aangezien er van de rest van het seizoen nog geen speeldata bekend zijn.

Net als de vorige jaren zullen de prijzen van de spelers schommelen afhankelijk van hun prestaties. Net als vorig jaar is het budget 9.000.000 euro en krijg je 6.250 euro per behaald punt.

LET OP! Voor de komende managerronde Speelronde 33/34 kun je je voetbalteam weer aanpassen. De wisselperiode sluit op woensdag 11 mei 2022 om 18:59 uur. De ronde loopt tot en met zondag 15 mei 2022 om 23:59 uur. Dat betekent dus dat je hetzelfde team in de Voetbalmanager houdt over twee KNVB-speelronden in de Eredivisie.

Kijk verder bij de Speluitleg wat de regels zijn, en bij de Puntentelling kun je vinden wat je spelers opleveren voor iedere actie in het echt. Er worden per managerronde twee KNVB-speelronden aangehouden, dat betekent grofweg twee weekenden.

Kan je niet wachten om aan de FOK! Voetbalmanager deel te nemen? Schrijf je dan snel in! Je moet wel geregistreerd zijn op FOK!

Tot slot willen we je komend seizoen veel succes wensen. En uiteraard ook veel plezier met de Voetbalmanager 2021/2022 van FOK!

Voor vragen en opmerkingen kun je ons zo bereiken: stuur een PM aan FOKmanagers (zonder uitroepteken), een e-mail aan fokmanagers[at]fok.nl (geen uitroepteken gebruiken) of zet een forumpost in het speciale FOK! Voetbalmanager 2021/2022-topic.
Goede suggesties zijn ook welkom.



True FOK.NL  |  algemene voorwaarden
DANK, LICENTIE EN AUTEURSRECHT: VORMGEVING EN INHOUD © FOK INTERNET SITES 1999-2024 - GRAFISCH ONTWERP DOOR DANNY - KOFFIE EN GEZELLIGHEID DOOR YVONNE, KOEKJES MET LIEFDE GEBAKKEN DOOR KNORRETJE, TOMELOZE INZET DOOR ITEEJER, ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE DOOR JAYDEN EN ALICIA, DEVELOPMENT OVERZIEN ALS EEN BAAS DOOR BREULS. DE BRONCODE VAN FOK! IS GEHEEL BELANGELOOS BESCHIKBAAR GESTELD AAN, EN ONTWIKKELD VOOR FOK! DOOR BREULS, ZOEM, THE_TERMINATOR, ROONAAN, JUICYHIL, LIGHT, FAUX., FYAH, KNUT, RICKMANS, STEPHAN SCHMIDT, AIDAN LISTER, TOM BUSKENS, DVZ, HMAIL, HIGHLANDER EN DANNY (VERGETEN JE TE VERMELDEN? LAAT HET WETEN!), WAARVOOR DANK! - FOK! MAAKT ONDER MEER GEBRUIK VAN JQUERY, JQUERYUI, JWPLAYER, YUI, FANCYBOX, JGROWL, PHP, MYSQL, DBSIGHT, ANP, NOVUM, ZOOM.IN, PROSHOTS, FILMTOTAAL, WEERONLINE, KNMI, GAMEWALLPAPERS.COM, WEBADS, GOOGLEAP - HOSTING DOOR TRUE - FOK! BEDANKT ALLE VRIJWILLIGERS DIE FOK! MOGELIJK MAKEN EN ZICH GEHEEL BELANGELOOS INZETTEN VOOR DE TOFSTE SITE EN MEEST SOCIALE COMMUNITY VAN NEDERLAND - UITZONDERING OP VOORGAANDE ZIJN DELEN VAN DE BRONCODE DIE DOOR GLOWMOUSE VOOR FOK! ZIJN GESCHREVEN. GLOWMOUSE BEHOUDT INTELLECTUEEL EIGENDOM VAN DIE CODE EN DEZE CODE WORDT IN LICENTIE DOOR FOK! GEBRUIKT. - ZIE DE ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR ONZE ALGEMENE VOORWAARDEN - ZIJN WE JE VERGETEN? MAIL OF MELD HET EVEN IN FB!